Was nutzt die LIEBE in Gedanken

Si pana la urma ce rost are iubirea in constiinta noastră? Cu ce ne ajuta daca sufletul arde? Traiesti doar o singura data si deaceea iubesti doar o singura data,o data eşti fericit! O fericire ce e prea scurta,o fericire ce odată plecata nu se va mai întoarce.
Zambete false si sentimente fortate … O lupta cu tine insuti in care invingatorul tot un pierzator este. Te lupti pana ramai fără puteri,pana ţi se consuma energia si cazi, cazi la pământ neavând dorinţa de a te ridica si de a lutpa mai departe, neavând credinţă ca încă mai poţi întoarce iubirea din drum. Inima ta ? Inima ta este învinsă ! Este invinsa cu toate ca tu ai fost cel care a căzut, cu toate ca ea a Triumfat. Dar cu ce o linisteste sa triumfe singura,cu ce o bucura sa te vadă suferind, incolacindu-te într-un colţ si vazandu-te tipandu-ţi sufletul afara? Cu ce o bucura cand e fortata sa nu fie reala ? Cu ce o bucura sa  Rada in hohote si sa fie strapunsa de propiile-i zambete? E învingătoare ? Nu ! Nu e !
Odată cazut in groapa nu poţi iesii …   Si stai infundad in sentimente , sentimente ce îngropate vor rămâne pentru totdeauna si peste care pământul îl vei arunca sa poţi pasii fără sa îţi dai seama ca ele sunt acolo! Si florile ce prin pamant se vor strecura le vei calca in picioare, strivindu-le aratandu-le ca nu le necesiti … ca nu ai nevoie de iubire !

Was nutzt die LIEBE in Gedanken ?!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s