The beginning is near


The beginning is near
Paradisul s-a intunecat iar zambetul firav si stralucitor de primavara a disparut. O ceata nemarginita a pus stapanire pe frumusetea sufletelor celor ce ma inconjoara. Lumea a uitat sa-si transforme coltul buzelor intr-un zambet ca mai apoi sa radieze de fericire. Zambetele sunt false.E intuneric. Ne zbatem sa trecem prin viata asta crunta si am inceput a ne manca intre noi precum fiarele si balaurii din povesti. Nu mai stim scopul vietii noastre si ne-am pierdut orice moral, distrugand fratele de langa noi pentru a ajunge noi insine la succes, un succes ce odata atins intr-o instanta se va prabusii. Nu ai cum sa atingi treapta de sus daca folosesti oamenii pentru a te inalta. Si uiti, uiti de propia ta valoare, uiti ca tu insuti ai tot ce iti trebuie pentru a face imposibil posibil. Uiti ca in tine isi are loc daruinta si iubirea. Aceste doua elemente vitale pentru orice vis ce ti-ai dorii sa devina realitate.
Unde esti om minunat si puternic ? unde ti-ai ascuns fiinta ? Pune treapta peste treapta si IESI, IESI din scorbura dumitale pe propiile picioare, caci numai asa vei putea alunga ceata din portiunea ta de rai, fara a intuneca mai tare cea a fratelui tau!

Always be yourself, express yourself, have faith in yourself, do not go out and look for a successful personality and duplicate it. ~ Bruce Lee 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s